Botiga

Creiem de vital importància que trieu bé el portanadons que us acompanyarà com a família, ja que com a assessores de porteig veiem a diari que cada portanadons per les seves característiques tècniques i d’usabilitat cobreix necessitats diferents en funció de les característiques específiques de cada família. És per això que oferim diferents serveis professionals per a que trieu amb consciència el vostre portanadons i el feu servir amb seguretat i de forma ergonòmica.

 • Tallers d'iniciació al Porteig setmanals

  Cada setmana tant en horari de matí com en horari de tarda, fem un taller d'iniciació al porteig. En ell aprendreu els fonaments bàsics del porteig ergònomic. Parlarem de seguretat en el portanadons i de la posició ergonòmica. I veure'm el gran ventall de portanadons que existeixen al mercat i les seves característiques.

  5€
 • Assessories personalitzades

  A les assessories individuals dediquem temps en exclusiva a veure les necessitats particulars de la vostra família per trobar junts el vostre portanadons ideal. També fem assessories de portanadons concrets, porteig a l’esquena, porteig en tàndem, prematurs i necessitats especials. Cal demanar cita prèvia.

  20€
 • Assessories Post-Venta

  Si confieu en nosaltres per comprar el vostre portanadons us oferim una assessoria per explicar-vos en detall aquell portanadons en concret. Volem que l'experiència de portejar sigui plaent per la vostra família, que us trobeu cómodes i sobretot segurs de que ho esteu fent bé, així que a través d'aquesta assessoria volem aconseguir que porteu correctament el portanadons. Sota cita prèvia o en el moment de la compra si tenim disponibilitat.

  10€

Préstec de portanadons

El preu és per setmana, demanem una fiança que es retorna en el moment de fer la devolució del portanadons, en les mateixes condicions que s’ha deixat. Per altres opcions de préstecs de més d’un portanadons o de més o menys temps ens podeu consultar

PREUS

Motxilles
10€
Tenim diferents motxilles per a préstec: Fidella, Buzzidil, Emeibaby, Tula (toddler), Beco (toddler), Kibi, Lennylamb (estandar i toddler),
Mei Tai
7,5€
Treballem amb diferents marques de Mei Tai: Flytai i Hop-tye
Bandoleres
5€
Amb diferents estampats, plegats de espatlla i suport
i molt més!
5/10€
Existeixen molts tipus de portanadons, també tenim Onbuhimos, Caboo, lleugers, d'aigua, fulars elàstics i rigids,...
Espai de Joc
Jugar és la forma més elevada d'investigació -- Albert Einstein
Todos los aprendizajes más importantes de la vida se hacen jugando -- Francesco Tonucci
 • Que oferim?

  • Un espai de joc lliure i espontani, on els infants tenen l’oportunitat de jugar tranquilament, amb joguines que conviden a imaginar, crear, construir i moure’s amb llibertat.
  • Busquem oferir joguines naturals que respecten el medi ambient. Intentem tenir el màxim possible de joguines produïdes per artesans propers, per crear un impacte menor al nostre entorn i afavorir la petita economia propera a nosaltres.
  • Jugar és la forma més natural d’interactuar que tenen els infants, un moment lliure on tot pot passar, on equivocar-se forma part del joc, on l’aprenentatge és natural i espontani. Us convidem a experimentar, divertir-vos, riure….

Entrada simple
3€ per nen

L’entrada serveix per passar tot el matí o tota la tarda a l’espai de joc amb l’acompanyament d’un o més adults.

Si tens més de 2 nens el petit no paga fins que no tingui més d’un any, a partir del tercer fem descomptes per família nombrosa

Entrada de dia

5€

Si teniu pensat venir el mateix dia durant el matí i la tarda aquesta és la vostra entrada

Bonos

Si voleu jugar molt tenim preus especials!

Bono 10: Vine 10 vegades al espai de joc, matí o tarda, quan tu vulguis! 25€

Bono 20: Vine 20 vegades, matí o tarda i el dia que vulguis 40€

El nostre espai és limitat, agraïm que vingueu sense cotxet o amb cotxets plegables dins del possible, gràcies!

MATINS

Durant els matins l’espai de joc estarà centrat en els més petits, setmanalment farem una o dues propostes sensorials enfocades a nadons i infants menors de 3 anys. Les propostes seran gratuïtes o de pagament en funció dels materials necessaris.

TARDES

L’espai lliure de joc estarà disponible durant les 3h de la tarda, setmanalment farem una o dues propostes amb activitats familiars, sensorials, de manualitats, de joc… en funció del material necessari seran gratuïtes o de pagament.

Tallers

A la zona de tallers volem deixar anar la nostra creativitat i imaginació, em creat un espai dinàmic i versàtil que convida tant a fer una infusió mentre es comparteix una xerrada o taula rodona, com una projecció d’un documental, com un taller de manualitats, una jornada de joc de taula o el que poguem imaginar. Us convidem a fer-nos propostes!

Grup de criança

Espai per compartir criança, on resoldrem els dubtes i neguits, oferint un espai lliure de judicis i on ens podem sentir còmodes explicant les nostres pròpies experiències.

Va destinat a mares i pares amb nadons fins als 12/18 mesos.

Horari: de 11h a 12:30h tots els dimarts, és Gratuït.