La bandolera: Fresca i ràpida!

Penses en un portanadons més fresc de cara a la calor? El porteig a l’estiu pot ser molt ampli perquè també dona peu a parlar de portanadons d’aigua i ajudabraços reixats, us prometem un post ben aviat sobre el tema.

En aquest post ens centrarem en la bandolera d’anelles ja que és un portanadons que no només serveix per l’estiu, pot usar-se des de l’inici del porteig fins al final, és ràpida i fresca.

La bandolera d’anelles es una tela de aproximadament dos metres que te cosides dues anelles especials de porteig (no tenen soldadures i són d’alumini), permeten el porteig davant, a la cadera (la seva posició òptima) i fins i tot a l’esquena en moments donats. El porteig és sempre asimètric i com hem dit generalment a la cadera.

Al només cobrir una capa de tela al portejador i al infant és bastant fresca (molt més que els portanadons que tenen cinturons i tirants acoltxats). Les teles poden ser de cotó, bambú, lli, canyam… i molts altres materials, tot i que el més important si volem garantir un ajust punt per punt és que siguin de tela de fular (jacquards o sarga creuada).

També veureu que tenen diferents plegats a la part superior, tothom podem fer servir tots els plegats i adaptar-nos, però hi ha plegats que afavoreixen una millor col·locació en funció de l’espatlla del portejador (espatlla més ampla o més estreta, menys espai del coll al final de l’espatlla,…) A la Tribu Fera tenim varis plegats diferents per a que puguis provar i també et podem assessorar sobre el que millor pot escaure’t.

Es pot fer servir des del naixement fins al final del porteig, el pes del nadó o el infant serà el que marcarà juntament amb l’estat de la nostra esquena quant temps portejarem amb la bandolera, donat que és un porteig asimètric i carrega a una sola espatlla. Això si, amb una bandolera repartirem molt millor el pes i aconseguirem una posició molt més bona de la nostra esquena que si anem amb el nen a braç pelat, per molt que sigui asimètrica! Millor bandolera que res (pel portejador, clar!)

Al veure posar una bandolera a una mare que porta temps utilitzant-la la reacció normal és: guau! és super fàcil i ràpida! I si! Ho és! Però amb una mica de pràctica i sabent tots els petits trucs que té, una bandolera mal posada és tant incomoda que és gairebé impossible portejar amb ella. A la Tribu Fera oferim assessories de bandolera a només 10€

Us hem gravat dos videos per a que vegueu com funciona tant davant com a la cadera, la bandolera del video de de la marca india Soul Slings.

Encara no hi ha comentaris

Escriu un comentari