La primavera ja està aquí!

I nosaltres li donem la benvinguda contentes! Ja que amb ella el porteig floreix! Començen els dies on les excursions venen tant de gust, també amb el bon temps les enamorades dels fulars i els nusos podem lluïr-los sense que quedin amagats sota l’abric. S’allarguen els dies i passem més estones fora de casa,…

Per fi! La primavera ja està aquí i amb ella us volem parlar de alguns portanadons que solen ser molt interessants per aquests dies de festes majors, de veure florir els arbres i de calçotades tardíes.

BANDOLERA: Si us passeu el dia amb el vostre petit o petita a braços, o més ben dit arrepenjat a la cadera mentre vosaltres feu biceps (i triceps i quadriceps…) segur que és perquè encara no us heu enamorat de la bandolera, la reina del porteig a la cadera, del pim pam, de l’epoca del puja baixa,…

La primavera és una època genial per gaudir del porteig! Si vols conèixer millor les opcions que tens pel teu nadó recent nascut o per nens i nenes més grans podeu venir als nostres tallers.

Setmanalment fem tallers d’iniciació al porteig, dimarts a les 18h i divendres a les 11h, el preu són 5€ i podreu veure totes les opcions de porteig i com portejar amb seguretat i de forma ergonòmica.

PORTANADONS MÉS LLEUGERS: Si no tenim portanadons podem anar pensant en aquells més fresquets de cara a la calor que vindrà, tot i que pel moment, a la primavera podem portejar amb absolutament tot ja que encara no fa massa calor ni tant fred.

A l’hora de portejar amb calor podem fer-ho amb motxilles més fresques, mei tais sense gaires encoxinats, bandolera, fulars de teixits més fins o més transpirables (com el lli o el canyam si no hi ha gaire humitat ambiental).

Encara no hi ha comentaris

Escriu un comentari